دانلود(دانلود تحقیق در موردباکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی)

دانلود تحقیق در موردباکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی|50528900|ajs1535599|
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلود تحقیق در موردباکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

نام فایل : باکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی


فرمت : .ppt


تعداد صفحه/اسلاید : 13


حجم : 2 مگابایت



بنام خدا
باکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی
*

دی ازو تروف : 1- آزاد زی 2- همیار 3- همزیست

دی ازوتروف آزاد زی( جذب کربن مستقل) :

1- هتروتروف ها ( مواد کربنی ساده موجود از خاک): ( ازتو باکترین ) در پیاز – کلم- گوجه فرنگی .... افزایش درصد جوانه زنی – رشد بهتر گیاهک اولیه

2- فتوتروف ها ( با استفاده از فتوسنتز): سیانو با کتری ( جلبک های سبز- آبی) و یا آلگالیزاسیون– در کشت برنج 10 تا 15 کیلو از ماده خشک در خزانه و در طول چند هفته به 15 تن و معادل 80 کیلو ازت ولی در طول دوره رویش برنج 25 تا 30 کیلو می باشد.

*
*
ازتو باکتر

*
جلبک سبز - آبی
دی ازوتروف به روش همیاری:

این حالت،‌ نوعی همزیستی باکتری‌های دی‌ازوتروف با گیاهان است که به صورت تماس فیزیکی و همزیستی با هم و بدون تشکل اندام ساختمانی خاصی برای محدود کردن مکان همزیستی صورت می‌گیرد. باکتری‌های این گروه معمولاً در ریزوسفر، روی سطح ریشه و همزیستی صورت می‌گیرد

1- ازوسپیریلوم : تاثیر آن در تولید هورمون اوکسین
2- آلکالیژنس فکالیس: اولین بار از ریشه برنج
3- استوباکتری دی ازوتروفیکوس
4- باسیلوس ازتو فیکسنس


*
*
ازوسپیریلوم
دی ازوتروفهای همزیست با گیاهان:

مهمترین سیستم های همزیستی با گیاهان که بخش اصلی تثبت بیولوژیک ازت را بر عهده دارند.

1- همزیستی ریزوبیوم ها با لگومینوزه
2- همزیستی های اکتینوریزی
3- همزیستی آنابنا- آزولا
N2+6e-+8H+ 2NH4+
یون آمونیم فرمی از نیتروژن است که برای ساخت بسیاری از ترکیبات آلی زیستی


دی ازوتروف به روش همیاری
همزیستی ریزوبیوم ها با لگومینوزه
*


*
ميزان كود ازته تثبيت شده توسط باكتري در گياهان مختلف
*
دی ازوتروف به روش همزیستی:
همزیستی آنابنا- آزولا :
همزیستی بین سرخس آبزی آزولا و سیانو باکتری دی ازوتروف به نام آنابنا آزوله
میزان C/N در حدود 12
میزان کل ازته به صورت کود سبز در حدود 30-100 کیلو در یک دوره کشت برنج



*
پایان